Légtechnika

mesterfokon

Légtechnikai rendszerek tervezése, kivitelezése és optimalizálása cégünk egyik fő profilja. Legyen szó magán lakásról, éttermi/konyhai szagelszívásról, vagy akár ipari telepek légrendszerének kiépítéséről biztosítjuk a legjobb megoldást.

Szakterületeink

Lakóépület

Családi ház & Magánlakás

Konyha

Étterem & Üzem

Iroda

Irodaház & Üzlethelyiség

Csarnok

Ipartelep & Sportcsarnok

A Te jó levegőd a mi sikerünk!

Számunkra nincs két egyforma projekt vagy megoldás, minden ügyfelünket egyedileg kezeljük. Legyen szó egy családi ház szellőzésének kiépítéséről, egy étterem konhyai elszívórendszerének kiépítéséről, vagy egy irodaház teljes légtechnikai kivitelezéséről, ugyanolyan precizitással és odafigyeléssel végezzük az összes projektet.

Hogyan dolgozunk?

GYORSASÁG

Gyors és hatékony munkavégzés jellemez bennünket. A határidőket szemelőtt tartva, precíz, pontos kivitelezést végzünk a tökéletes eredmény érdekében. 

TELJESKÖRŰ SZOLGÁLTATÁS

Teljeskörű szolgáltatást nyújtunk. A berendezés beszerzésén, szállításán, beszerelésén túl tökéletes állapotban hagyjuk a munkaterületet, visszajavítással és takarítással.

GARANCIA

Szolgáltatásunkra és kivitelezésre garanciát vállalunk, emellett a berendezések gyári garanciáját elintézzük, illetve igény esetén karbantartjuk a készülékeket.

Prémium minőség
kiváló árakon!

Fontos számunkra a kiváló minőség, ezért beszállítópartnereinket és eszközeinket is kiemelt gondossággal válogattuk össze. Termékpalettánk kategóriájuk legjobbjait gyűjti csokorba, ezzel biztosítva, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbbet, reális elérhető áron. Munkafolyamatainkat is ebben a szemléletben alakítottuk ki, magas minőségben dolgozunk minden esetben.

Lépj velünk kapcsolatba:

hello@klimagic.hu

Szakterületeink

Családi ház & Magán lakás

Helyiségek, vagy teljes házak szellőzésének tervezését, kivitelezést vállaljuk.  A megoldásokat úgy alakítjuk ki, hogy minden helyiségben tökéltesen friss levegő legyen, mindezt hangtalan légáramlással ötvözzük a nyugodt éjszakákért. 

Étterem & Üzem

Olyan légtechnikai rendszereket tervezünk és építünk be, amelyek segítségével a hőmérséklet, az elhasznált levegő, illetve a kellemetlen szagok többé nem okoznak gondot.  Legyen szó új helyiség kialakításáról, átalakításáról vagy felújításáról örömmel segítünk. 

Irodaház & Üzlethelyiség

Üzlethelyiségek, tárgyalók, irodák és irodaházak teljes légtechnikai tervezését és kivitelezését országszerte bonyolítjuk le. A gyors, precíz és hatékony munkavégzés vezérel itt is bennünket a tökéletes légtechnikai eredményért.

Ipartelep & Sportcsarnok

Nagyobb épületeknél, csarnokoknál, ipari telepeknél a megfelelő légáramlás kialakítása talán ez egyik legfontosabb épületgépeszeti feladat. Több mint 15 éves tapasztalatunknak köszönhető, megannyi komplex feladatot oldottunk meg.

Kapcsolat

Budapest, 1114, Kanizsai utca 22

hello@klimagic.hu