Hőszivattyú

mesterfokon

Hőszivattyú beszerelésén gondolkodsz? A legjobb helyen jársz! Mi pont ahhoz értünk, hogy minél gyorsabban elintézzük ezt Neked. Akár már holnap! 

Miért jó a hősszivattyú?

Környezetbarát

Megújuló eneriga

Energiatakarékos

Akár 100%-ban saját energiát használ

Költséghatékony

Akár negyede a meglévő rendszernek

Teljeskörű

Fűtés, hűtés, meleg víz egy eszközzel

Megújuló energia, maximális kényelem!

A hőszivattyú célja elsődlegesen a hőenergiával való gazdálkodás, a készülék lényegében hőt von el a környezetből és ezt alkalmazz a lakás fűtésére, hűtésére, valamint meleg víz készítésére is.
A hőszivattyúval a meglévő rendszer (pl.: gáz-, vagy villanykazán) kiváltható, és azon túl hogy kiemelten költséghatékony, környezetbarát megoldás biztosít.

Milyen hőszivattyúk léteznek?

Geotermikus

A geotermikus fűtés a földben tárolt hőenergiát hasznosítja egy hőszivattyú segítségével. Bár a berendezés levegőből is képes meleget kinyerni, geotermikus felhasználásáról kizárólag a talaj vagy a talajvíz hőjét felhasználó megoldásoknál beszélhetünk.

Levegő

A levegő-víz hőszivattyú a levegőből vonja el a hőt (pl. kint az udvarban) és ezt juttatja el bent a lakásba, amit ott lead. A levegő folyamatos mozgatásáért a hőszivattyúba épített kompresszor felel, ami a hőt/hideget szállítja az épületben. Kinézetre hasonló mint egy klíma.

Víz

A víz-víz hőszivattyú a melegvíz előállítás egy környezetbarát, tiszta és költséghatékony módja. A hőszivattyús rendszer elektromos áram segítségével működik, és a levegőből nyert hőenergia felhasználásával állít elő használati és/vagy fűtési
melegvizet.

Hibrid

A hibrid megoldás több féle energiaforrás felhasználását jelenti fűtés és meleg víz készítés terén az év különböző szakaszaiban.
A hibrid rendszerek szintén környezetbarát és energiahatékony megoldást képviselnek. 

GYORSASÁG

Gyors és hatékony munkavégzés jellemez bennünket. Célunk, hogy a felméréstől számított akár egy héten belül már élvezhesd új berendezésed.

TELJESKÖRŰ SZOLGÁLTATÁS

Teljeskörű szolgáltatást nyújtunk. A berendezés beszerzésén, szállításán, beszerelésén túl tökéletes állapotban hagyjuk a munkaterületet, visszajavítással és takarítással.

GARANCIA

Szolgáltatásunkra és a berendezésekre garanciát vállalunk, emellett a garancia ideje alatt karbantartjuk az új készülékeket.

Minden projekt egy új kihívás!

Cégünk vonzó értéke, hogy minden munkatársunk őszintén szereti a szakmáját. Számunkra nincs két egyforma projekt vagy megoldás, minden ügyfelünket egyedileg kezeljük. Legyen szó egy szoba klimatizálásáról, egy ház hőszivattyú rendszerének kiépítéséről, vagy egy sportcsarnok teljes légtechnikai kivitelezéséről, ugyanolyan precizitással és odafigyeléssel végezzük az összes projektet. Hisszük, hogy szakmánkban az ajánlás a legerősebb marketingcsatorna és sosem fogunk jobb értékesítőt találni,
mint egy elégedett ügyfél.

Kiemelt odafigyeléssel fordulunk minden ügyfelünkhöz, mert a Ti véleményetek a mi referenciánk és a mi jövőnket a Ti elégedettségetek építi.
Tekintsd meg referencia munkáinkat vagy lépj velünk kapcsolatba! Örömmel mutatjuk be korábbi projektjeinket.

ÉV TAPASZTALAT

SIKERESEN LEZÁRT PROJEKT

Válts zöldenerigára 0%-os hitellel!

Válassz megújuló energiaforrásokat használó megoldásaink közül és bízd ránk a pénzügyeket is, hisz nem csak a zöldenergia-, de az anyagi forrásokat is előteremtjük Neked.

Szakterületeink

Szobák & Helyiségek

Szobák és más helyiségek hőszivattyú beépítése előtt alapos felmérést végzünk. A megoldásokat úgy alakítjuk ki, hogy azok a társasházak, épületek előírásainak megfeleljenek, ezzel biztosítva, hogy kényelmed  valóban ne zavarja meg semmi.

Családiházak & Nyaralók

Olyan hőszivattyú rendszereket tervezünk és építünk be, amelyek segítségével megújuló és olcsó energiával szabályozhatod családiházad és nyaralód megfelelő hőmérsékletét. Legyen új ház vagy felújítás, a csőrendszert is megtervezzük és beépítjük.

Irodák & Csarnokok

Nagyobb épületek, csarnokok, irodaházak teljes hő- és légtechnikai tervezését és kivitelezését országszerte bonyolítjuk le. A gyors, precíz és hatékony munkavégzés vezérel itt is bennünket a tökéletes légtechnikai eredményért.

Prémium minőség
kiváló árakon!

Fontos számunkra a kiváló minőség, ezért beszállítópartnereinket és eszközeinket is kiemelt gondossággal válogattuk össze. Termékpalettánk kategóriájuk legjobbjait gyűjti csokorba, ezzel biztosítva, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbbet, reális elérhető áron. Munkafolyamatainkat is ebben a szemléletben alakítottuk ki, magas minőségben dolgozunk minden esetben.

Lépj velünk kapcsolatba:

hello@klimagic.hu

Kérdések & Válaszok

Megannyi kérdés merülhet fel Benned a hőszivattyú választással, beszereléssel kapcsolatban. Összegyűjtöttük a leggyakoribb kérdéseket és válaszokat. Ha bármilyen további kérdésed van, írj nekünk bátran – gyorsan és örömmel válaszolunk.

Mi történik, ha nem Titeket választalak az ingyenes felmérés után?

Bízunk benne, hogy kollégáink és megoldásaink elnyerik majd tetszésed. Ha mégsem minket választanál, reméljük, javaslataink akkor is hasznodra válnak a jövőben. 

Mennyivel fog csökkeni a számlám a hőszivattyú használattól?

A hőszivattyú üzemeltetéséhez mindössze áramra van szükség, mely nem a hőt termeli, hanem a berendezést működteti. Így használata sokkal olcsóbb, mint a hagyományos hőfejlesztő megoldásoké.
 Napelemes rendszerrel egybekötve akár nullázható is a rezsiköltség

Mennyi bontással, véséssel jár a hőszivattyúszerelés?

Ez a helyiség adottságaitól függ. Sok esetben egyáltalán nem jár bontással a szerelés. Amennyiben mégis vésni kell,  ennek helyét visszajavítjuk.

Milyen átfutási időket vállaltok?

A legtöbb esetben a felméréstől számított egy héten belül beszereljük a készüléket. Amennyiben olyan készüléket választasz, amely csak rendeléssel elérhető, akkor a szállítási idővel nő a beüzemelés. 

Milyen garanciát, milyen szervízt vállaltok?

Minden beszerelt készülékünknek a gyári garanciáján túl, szolgáltatási díj ellenében szervízt is biztosítunk a garancia időn belül.

Rólunk mondták!

“Kivitelezéssel foglalkozom. Közel 30 éves pályafutásom alatt ők az egyik legmegbízhatóbb partnereim. Gyorsak, alaposak és szépen dolgoznak.”

NAGY TIBOR

Nagyban Kft.

“Ipari hűtőrendszerek értékesítésével foglalkozom. Gépeink beszerelésében és karbantartásában állandó partnereink. Precíz, gyors munkájuk önmagáért beszél.”

BÉRES ALEX

Panasonic

“Tényleg minden úgy történt, ahogy ígérték. A megbeszéltek szerint érkeztek és valóban egy hét alatt készen volt a beszerelés. Jó szívvel ajánlom őket.”

IPACS KATALIN

Magán lakás

Forgalmazott márkáink

Kapcsolat

Budapest, 1114, Kanizsai utca 22

hello@klimagic.hu