Lécsatornázható klíma: Télen fűt, nyáron hűt!

A legmodernebb technológiára vágysz, és ezt a legmagasabb
komforton szeretnéd, láthatalanul, huzat, hang és minden mentesen? Akkor
a lejobb helyen jársz, mi pontosan ezt a megoldást kínáljuk Neked!

Szolgáltatásaink

Energiatakarékos

Környezetbarát & 100%-ban megújúló energia

Extra komfort

Hangtalan & pára és huzatmentes

Pénztárcabarát

Kedvező bekerülési és fenntartási kötlség 

Távvezérlés

Wifi-vel vezérelhető 

A Te kényelmed a mi sikerünk!

A légcsatornázható klíma korunk egyik leginnovatívabb megoldása, amely azontúl, hogy 100%-ban megújuló energiát használ, tökéletes hűtést/fűtést biztosít. Kialakításában egy klímát kell elképzelni kültéri és beltéri egységgel. Ám mindez a szemnek láthatatlan (nem úgy, mint a „hagyományos” klíma), mert a beltéri egység, amelyből a hideg/meleg levegőt szállító csövek indulnak ki a padláson, (vagy az álmennyezetben) helyezkednek el és csak kis légbefúvók láthatók a szobákban.

Milyen előnyökkel jár a légcsatornázható klíma?

MEGÚJULÓ ENERGIA

Ez a megoldás megfelel a 2021-es új szabványoknak, miszerint az energia felhasználást 25%-ban megújuló energiával szükséges fedezni.

H-TARIFA

Megújuló energia révén igényelheti a H-Tarifát, amellyel fűtési időszakban 1kW energiát 24 Ft-ért vásárolhat meg 40 Ft helyett.

FŰTÉS & HŰTÉS

A légcsatornázható klíma egyik legnagyobb előnye, hogy télen fűt, nyáron hűt, így egy rendszer kialakításával két igényt is kielégít.

PENÉSZ- & PÁRAMENTES

A rendszer folyamatosan keringteti a levegőt, amely megakadályozza, hogy párosodjanak, illetve bepenészedjenek a helyiségek.

PORSZŰRÉS

A rendszerbe beépített szűrő folyamatosan összegyűjtik a lakásban felgyülemlett port, valamint extra allergén szűrők beépítésére is van lehetőség.

HANGTALAN

A légcsatornázható klíma teljesen hangtalan, mivel a csövek, valamint a befúvók is egyaránt hangszigeteltek.

A légcsatornázható klíma 

Ez a fajta megoldás számtalan előnnyel jár. Télen fűt, nyáron hűt, így a nem szükséges duplarendszer kiépítése. A kis befúvók (anemosztátok) hihetetlen gyorsan keringetik a levegőt, így a kívánt hőérzet pillanatok alatt elérhető, amelynek köszönhető a pára és a penész sem tapad meg a helyiségekben. A rendszer a közhiedelemmel ellentétben teljesen hangtalan, valamint esztétikai kialakítása is tökéletes, hiszen egyáltalán nem látható és nincsenek beltéri hőleadó egységek (pl: radiátor) sem. A rendszer wifi segítségével távvezérelhető és megújuló energia lévén H-Tarifával kombinálható. 

Sőt mi több! A légcsatornázható klíma tökéletesen működtethető napelemmel is, amellyel szinte nullázható a rezsi költség. Ez a megoldás megfelel a 2021-es törvényi előírásoknak is, mely szirint 25% megújuló energiát szükésges használni.

A rendszer mindezeken túl teljesen önműködő, nem igényel napi karbantartást vagy beállítást, így tényleg csak egy feladat marad ránk: Élvezni kell a tökéletes hőfokot.

ÉV TAPASZTALAT

SIKERESEN LEZÁRT PROJEKT

Kialakítás

Készülékek & Csövek

A készülék, valamint a szigetelt légtechnikai csövek a padláson vagy az álmennyezetben futnak, így a szemnek láthatatlanok. A rendszer hangtalan, így működés közben nem zavaró. A kültéri egység a házon kívül helyezkedik el

Befúvók

A befúvók, vagy másnéven az anemosztátok a csövek végződésin találhatók a falakban elhelyezve. Számtalan alakban, színben, dizájnban elérhetőek, valamint kis méretük miatt igazán esztétikus megoldást kínálnak.

Termosztát

A kezelő konzol, vagy más néven a termosztát segítségével tudjuk a hőfokot állítani, amelyet akár manuálisan, akár wifis távvezérlés útján is tudjuk kezelni. A kis készülék bárhol szabadon elhelyezhető a hazában.

Prémium minőség
kiváló árakon!

Fontos számunkra a kiváló minőség, ezért beszállítópartnereinket és eszközeinket is kiemelt gondossággal válogattuk össze. Termékpalettánk kategóriájuk legjobbjait gyűjti csokorba, ezzel biztosítva, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbbet, reális elérhető áron. Munkafolyamatainkat is ebben a szemléletben alakítottuk ki, magas minőségben dolgozunk minden esetben.

Lépj velünk kapcsolatba:

hello@klimagic.hu

Kérdések & Válaszok

Megannyi kérdés merülhet fel Benned a légcsatornázható klímával, beszereléssel kapcsolatban. Összegyűjtöttük a leggyakoribb kérdéseket és válaszokat. Ha bármilyen további kérdésed van, írj nekünk bátran – gyorsan és örömmel válaszolunk.

Mikor építhető ki a légcsatornázható klíma?

Ha új házat építesz, ha már meglévő házad, vagy lakásod van, ahol van megfelelő magasságú álmennyezet (40 cm).

Hogyan kell karbantartani a légcsatornázható klímát?

A légcsatornázható klímát évente egyszer kell karbantartani, amikor mi megyünk és átvizsgáljuk Neked a rendszert. Természetesen mi jelentkezünk a karbantartással, így Neked valóban nincs ezzel dolgod, csak egész évben élvezni a tökéletes hőmérsékletet.

Megújuló energiának számít?

Teljes mértékben. A légcsatornázható klíma egy levegő – levegő hőszivattyú, ami 100%-ban megújuló energiának számít. Napelemmel és H-tarifával kombinálható, így minimalizálva a rezsi költséget.

Hol futnak a csövek?

A légcsatornázható klímából csak a kis befúvó légszelepeket látod, amely minden helyiségben a plafonon található. A csövek, az álmennyezetben vagy ha van, akkor a padláson helyezkednek el a beltéri egységgel együtt, a kültéri egység pedig a házon kívül kap helyet.

Mennyire innovatív ez a technológia?

Hazánkban egyelőre még nem elterjedt ez a hűtő/fűtő megoldás, csak az elmúlt években jelent meg, ám Amerikában az elmúlt évtizedekben szinte csak ezt a technológiát használják.

Kapcsolat

Budapest, 1114, Kanizsai utca 22

hello@klimagic.hu