Csapatunk

Csapatunk minden tagja több éves szakmai múlttal rendelkezik területén. Fontos számunkra kollégáink elkötelezettsége és motiváltsága, így folyamatosan fejlesztjük munkatársainkat, magunkat. Jó hangulatú csapat vagyunk, akik örömmel dolgoznak együtt, ez munkánk minőségében és folyamataink zavartalan működésében is jól látható.

Horváth Áron

Épületgépész mérnökként végeztem, szakterületem a légtechnika. Több mint 10 éve foglalkozom klímákkal és hőszivattyúkkal. A precíz, minőségi munkát szeretem. Cégemet ebben a szellemben alapítottam.

Gregóczki Attila

Okleveles Klíma- és hőszivattyú szerelő gépészként több ezer berendezést szereltem és üzemeltem már be. Folyamatosan keresem az új technikákat és megoldási lehetőségeket.  Ügyfélközpontú vagyok.

Kováts Tamás

Klíma- és hőszivattyú szereléssel foglalkozom több mint 8 éve. A precíz, gyors, hatékony munkát szeretem. Örömmel foglalkozom mindenfajta projekttel.

Fodor Anna

Közgazdászként végeztem, tíz éven át dolgoztam multinacionális cégeknél. Az itt megszerezett tudást és szemléletet alkalmazom a folyamatok optimalizálására, a hibátlan ügyfélélmény érdekében.

Minősítéseink

Hűtő-, kílma- és hőszivattyú berendezés-szerelő OKJ-k

Okleveles épületgépész mérnök

Gépészeti műszaki ellenőr, FMV

H-I. F-Gáz képesítések

Értékeink

ÜGYFÉLKÖZPONTÚSÁG

CSAPATMUNKA

GYORSASÁG

FELELŐSSÉGVÁLLALÁS

PRÉMIUM MINŐSÉG

Kérdésed van hozzánk? Vedd fel velünk a kapcsolatot! Örömmel válaszolunk minden kérdésedre.

Kérjük, add meg neved és elérhetőségeid, valamint pár sorban írd meg nekünk, hogy milyen kérdéssel, kéréssel fordulsz hozzánk.

Köszönjük!

Kapcsolat

Budapest, 1114, Kanizsai utca 22

hello@klimagic.hu