Épületgépészet

mesterfokon

Víz-, fűtés-, légtechnika-, légkondicionáló rendszerek kivitelezése, korszerűsítése. Legyen szó akár új-építésű, akár meglévő ingatlanról teljeskörű gépészeti kivitelezést vállalunk a tervezéstől egészen a rendszerek beüzemelésig.

Szakterületeink

Vízszerelés

Bekötéstől a fogyasztókig

Fűtési-, hűtési rendszerek szerelése

Komplett fűtési-, hűtési rendszerek kiépítése

Légkondicionáló rendszer

VRV,- VRF,- MULTI,- MONO rendszerek kivitelezése

Tervezés

Épületgépszeti rendszerek tervezése

Gyors, precíz munkavégzés!

Legyen szó akár egy kazánház bekötéséről, egy  padlófűtési rendszer kialakításról vagy egy komplett épületgépeszeti hálózat kiépítéséről cégünk örömmel vállal kisebb és nagyobb projekteket a tervezéstől a kivitelezésig. Számunkra nincs két egyforma projekt vagy megoldás, minden ügyfelünket egyedileg kezeljük, ugyanolyan precizitással és odafigyeléssel végezzük az összes megrendelést.

Hogyan dolgozunk?

GYORSASÁG

Gyors és hatékony munkavégzés jellemez bennünket. A határidőket szemelőtt tartva, precíz, pontos kivitelezést végzünk a tökéletes eredmény érdekében. 

TELJESKÖRŰ SZOLGÁLTATÁS

Teljeskörű szolgáltatást nyújtunk. A berendezés beszerzésén, szállításán, beszerelésén túl tökéletes állapotban hagyjuk a munkaterületet, visszajavítással és takarítással.

GARANCIA

Szolgáltatásunkra és kivitelezésre garanciát vállalunk, emellett a berendezések gyári garanciáját elintézzük, illetve igény esetén karbantartjuk a készülékeket.

Prémium minőség
kiváló árakon!

Fontos számunkra a kiváló minőség, ezért beszállítópartnereinket és eszközeinket is kiemelt gondossággal válogattuk össze. Termékpalettánk kategóriájuk legjobbjait gyűjti csokorba, ezzel biztosítva, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbbet, reális elérhető áron. Munkafolyamatainkat is ebben a szemléletben alakítottuk ki, magas minőségben dolgozunk minden esetben.

Lépj velünk kapcsolatba:

hello@klimagic.hu

Szakterületeink

Családi ház & Magán lakás

Helyiségek, vagy teljes házak épületgépészeti tervezését, kivitelezést vállaljuk. Célunk, hogy olyan megoldásokat alakítsunk ki, amelyek azontúl, hogy időtállóak tökéletes komfort érzetet biztosítanak.

Irodaház & Üzlethelyiség

Üzlethelyiségek, tárgyalók, irodák és irodaházak teljes épületgépészeti tervezését és kivitelezését országszerte bonyolítjuk le. A gyors, precíz és hatékony munkavégzés vezérel itt is bennünket a tökéletes eredményért.

Ipartelep & Sportcsarnok

Nagyobb épületeknél, csarnokoknál, ipari telepeknél a megfelelő épületgépészeti kialakítása talán ez egyik legfontosabb feladat. Több mint 15 éves tapasztalatunknak köszönhető, megannyi komplex feladatot oldottunk meg.

Kapcsolat

Budapest, 1114, Kanizsai utca 22

hello@klimagic.hu